PERINGATAN: SEBARANG KOMEN YANG DIBERIKAN OLEH PEMBACA BUKAN DIBAWAH TANGGUNGJAWAB WAK.


Thursday, April 16, 2009

PENGUMUMAN


WAK AKAN PULANG UNTUK BERCUTI SELAMA 3 MINGGU KE INDONESIA DAN AKAN KEMBALI SETELAH MENGHABISKAN PERCUTIAN WAK - SEHINGGA BERSUA KEMBALI - ASALAMUALAIKUM . SEHINGGA BERSUA KEMBALI DENGAN BERITA -BERITA PANAS.
( Tolonglah jangan pujuk wak..... wak ni lemah dek pujukan .. kesian lah kat isteri Wak di Indonesia tuh , sudah lama tunggu Wak......... ok lah Wak , balik kejap aja antar air. wak janji wak akan kembali segera )

25 comments:

Anonymous said...

Jangan balik wak nanti wak khir tempe rampas kuasa dalam blog ni kang...

wak paiman wahjidi said...

Asuh kamu ni buat wak serba salah lah, isteri wak tunggu di Indonesia.... wak dah gerem ni. lama sangat tak pulang,,,,,,,

wak paiman wahjidi said...

uh nanti lah wak fikirkan malam ini , kalau wak boleh pos , wak pos saja,

Anonymous said...

pos kan aje, guna pos laju atau pun wak guna la 3g video confrence dengan isteri wak,,, ala mintak dengan wk tempe tu mesti ada yang lebih lebih dulu dulu tu...

wak paiman wahjidi said...

huh ko ni , agak agak lah kat kampung wak mana ada 3 G. Tempe G adalah...

Atan said...

Salam, Wak
Suruh aje bini Indon wak tu antar G-String. Tenyeh je air kat situ.
Agak-agaknya tu yang selalu wak-wak tempe buat tu.

Anonymous said...

Alaa Wak.. jgn la balik Wak.. nnt siapa yg nak cerita pujangga2 Wak Tempe kat sini? hehehe... Suruh la isteri Wak beli tiket Air Asia, murah je. Kalau tak nak mintak la Zaharah Kechik sponsor tiket 1st class.. hahaha...

Anonymous said...

Ala...wak relek lah wak , jangan lah balik dulu wak, kami nak tahu banyak lagi cerita si Toyol ni wak, suruh aja bini wak tuh datang sini, duit bakti banyak , mintak aja wak khir tuh sponser..... wak gi lah kencing kat mana-mana, bini wak yang tak taha ke wak yang udah tak tahan, kalau wak tak tahan, nanti saya kenalkan wak dengan cleaner kat KLCC, cun wak,,,,,,

wak jugak said...

wak yang tak taha ke bini wak yang tak tahan, kalau wak tak taha gi kat KLCC banyak cleaner yg cun cun wak,

PA Elizebeth said...

wak , elizebeth wang ada wak ,tembam giker tuhhhh , sipa bbertindik wak.

man said...

asal lah korang nak kesah sangat wak tuh nak balik bercuti dan menunaikan sebahagian tangungjawab sebagai seorang suami. Jom join saya dan jom tonton Cak Cak Cak Cak Azwan Ali , skesta terhebat dan paling berkualiti didunia,blog Azwan juga ada lah blog yang paling popular , bawah sedikit saja dari blog Tun Mahathir,Amboi amboi amboi ....... ada ku kesah. Benciya akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Anonymous said...

Salam Wak,

Selamat pergi dan selamat kembali.
Janji wak balik sudahlah, nanti takde siapa yang nak update kita disini pasal si penyapu tu.

janji tau wak, 3 minggu je. ok.

________
qariah kg bermban

Anonymous said...

Wak, bwk la cerita pasal rumah2 si sial tu nnt. Dgr cerita ada rumah kat ostrelia dgn dubai. Sprm tak nak pulak kacau wak..

Wak maliun said...

Aku rasa wak tengah baik punya agjust air bagi masuk sitore untuk simpan selama 3 bulan , baik baik wak , jangan sampai tumpah. ha ha ha ha ...

Milah said...

IA BETUL WAK , KAMI DENGAR ADA BANGLO KAT AUSTRALIA , BANYAK BETUL DUIT SI TOYO NI, KAT DUBAI PUN ADA APARTMENT . ANAK DIA SEMUA SEKOLAH KAT SANA. SEKALI SEKAI MEREKA BALIK AUSTRALIA MACAM BALIK KAMPUNG,

Milah said...

Ni wak Paiman cuti kita lah ambil alih tempat wak sekejap, sian wak . biar lah dia balik cuti sekejap, wak pun insan biasa juga,sesapa ada cerita wak toyol ni , share lah kita sama -sama

chodot said...

ni bini keberapa wak..hebat! apa ada bau mempelam dengan manohara? kok geram amat! hebat wak!...

Anonymous said...

Wak, mcm mana cuti? Best? Wak, apa kata lepas ni, Wak copy paste cetusan2 mengarut Wak Toyol dari blog dia, lepas tu kita komen ramai2 kat sini.

Dlm blog dia komen2 negatif yg hentam dia mmg tak lepas punya.. Jadi biar la kat sini segala komen2 tu dpt dilepaskan oleh org ramai.

Ingat, objektif kita satu je, nak biar Wak Toyol jatuh terduduk tak boleh bgn!

Anonymous said...

Salam Wak,

dah balik ke belum wak?
dah lama tak dengar cerite si penyapu tu. kasi update ye wak.
al-maklumlah komen kite ni tak pernah lepas kat blog si-penyapu tu.
memang sialan punye penyapu!

_________
qariah kg bermban

Anonymous said...

Wak, mana ni Wak? Kata 3 minggu je, ni dah dkt sebln Wak. hehehe...

Anonymous said...

Wak!

ada orang nampak khir sipenyapu kat airport bandung 15hb haritu.
wak ada jumpa khir sipenyapu kat bandung wak? mesti dia lepak2 lagi kat situ. hari ni baru 19hb kan.

wak jangan main sorok2 wak ada secret affair ngan sipenyapu tu.

wak korek sikit maklumat apa sikhir tu buat kat bandung?

wak bila nak balik?

Anonymous said...

heheheh...cerita dari sumber yg boleh dipercayai
wak balik kampung ticket sponsor
by Dr Khir...
jadinya wak untung 2 dlm 1
untung 1 = dapat antar air dia balik dengan selamat
untung 2 = selamat duit tambang pegi balik
wakakakakaka...

Anonymous said...

kgay bawa Toyota....

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲